Εικόνα Φοιτητές
Print Friendly, PDF & Email

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας και σας καλωσορίζω στο Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, ένα νεοσύστατο Τμήμα το οποίο ξεκινά την Ακαδημαϊκή λειτουργία του σ’ ένα πλήρως οργανωμένο Ακαδημαϊκό Campus στο Μεσολόγγι που είναι και η έδρα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος μας είναι η αρτιότερη εκπαίδευση σας, σε ένα ευρύτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, που σχετίζεται με την ποιοτική και ποσοτική βελτίωση της φυτικής παραγωγής με την εφαρμογή των πιο σύγχρονων και καινοτόμων επιστημονικών μεθόδων και τεχνολογιών.

Θα είστε οι πρώτοι Επιστήμονες Γεωπόνοι που θα αποφοιτήσουν από το Τμήμα μας και θα έχετε όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία και καριέρα στις ιδιαίτερα αυξημένες παγκόσμιες διατροφικές ανάγκες που προβλέπονται τα επόμενα χρόνια.

Το Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Τμήματος θα είναι πάντα δίπλα σας και αρωγοί σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Τα χρόνια των σπουδών σας αποτελούν την πιο δημιουργική σας περίοδο, αξιοποιήστε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χτίζοντας το μέλλον σας.

Εκ μέρους του Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού του Τμήματος σας ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική Ακαδημαϊκή Χρονιά!

Ο προσωρινός Πρόεδρος του Τμήματος

Θεόδωρος Τσέλιος