Εικόνα Λογότυπο Διδάσκοντες Ανακοινώσεις
Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2021-2022 και το αναρτημένο προσωρινό ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, το μάθημα Γεωργικές και Θερμοκηπιακές Κατασκευές (CRS_305) Γ΄ Εξαμήνου – Π.Π.Σ Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, θα διεξάγεται με φυσική παρουσία κάθε Παρασκευή 10:00πμ-14:00μμ..

Οι φοιτητές του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής που προτίθενται να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το μάθημα Γεωργικές και Θερμοκηπιακές Κατασκευές να εγγραφείτε στο υπάρχον eclass του μαθήματος https://eclass.upatras.gr/courses/CS121/ χρησιμοποιώντας τον Ακαδημαϊκό σας λογαριασμό Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Η εγγραφή στο eclass του μαθήματος είναι προτεραιότητα και είναι σημαντική, επειδή όλη η επικοινωνία που θα αφορά στο μάθημα θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας eclass του μαθήματος. 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις (θεωρία ή/και φροντιστήριο), πρέπει να προσέλθουν την Παρασκευή 15/10/2021 στις 10:00 πμ, στο ισόγειο του τμήματος, ώστε να καταρτιστεί κατάσταση συμμετεχόντων εντός κάποιας διαθέσιμης αίθουσας.

Για τη συμμετοχή σας στις διαλέξεις θα τηρηθεί αυστηρά η διαδικασία που αναφέρεται στην επίσημη απόφαση της Συγκλήτου για την Εκπαιδευτική Διαδικασία http://cropscience.upatras.gr/?p=2079 

Σας εφιστώ την προσοχή ως προς το σωστό eclass του μαθήματος που πρέπει να εγγραφείτε https://eclass.upatras.gr/courses/CS121/ διότι αυτό το link αφορά το μάθημα Γεωργικές και Θερμοκηπιακές Κατασκευές (CRS_305) Γ΄ Εξαμήνου – Π.Π.Σ Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής

Η Καθηγήτρια

Αγγελική Καυγά