Εικόνα Δηλώσεις Μαθημάτων
Print Friendly, PDF & Email

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 21-10-2021 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από

Δευτέρα 25-10-2021 έως και Παρασκευή 19-11-2021.

Οι φοιτητές  θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στον σύνδεσμο: https://progress.upatras.gr.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Για τα μαθήματα στα οποία δεν υπάρχει ακόμη ανάθεση διδασκαλίας, Εντομολογία (Γ΄ Εξαμήνου), Γενική Δενδροκομία και Αμπελουργία ( Ε΄ Εξαμήνου), οι φοιτητές ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & τα μαθήματα θα διδαχθούν όταν ανακοινωθούν οι προσλήψεις των διδασκόντων  με το Νόμο 407/80.


Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/-τριες ότι οι δηλώσεις μαθημάτων θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, με βάση τον Οδηγό Σπουδών του έτους εισαγωγής τους και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Φοιτητής/φοιτήτρια που δεν έκανε δήλωση μαθημάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου δεν θα εμφανίζεται στις λίστες με τις δηλώσεις των μαθημάτων, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου 2022 και δεν θα μπορεί να κατοχυρώσει βαθμό από τη συγκεκριμένη εξεταστική.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε  με την ομάδα του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ στο e-mail: .